Šport
23 ogledov

Liverpool še nekaj tednov brez Sturridga

(Liverpool - Crystal Palace) Daniel Sturridge Reuters
Napadalec Liverpoola bo zaradi poškodbe mečne mišice izpustil še nekaj naslednjih tekem Redsov, ki bodo v naslednjih 21 dneh odigrali kar sedem obračunov.

Kot je dejal trener Liverpoola Brendan Rodgers, si je Daniel Sturridge mišico poškodoval na treningu. Nogometaš je manjkal že prejšnjih šest tednov, saj si je na reprezentančni akciji poškodoval stegensko mišico.

"Najverjetneje bo z igrišč odsoten naslednjih dva do štiri tedne. To je za nas velik udarec, saj smo se resnično veselili njegovega povratka. Zdaj se bom moral ozreti po drugih igralcih v ekipi, na srečo smo dobro okrepili ekipo," je ob tem dejal Rodgers.

Sturridge je v tej sezoni nastopil na zgolj treh tekmah Premier lige, enkrat se je vpisal med strelce. V lanski sezoni lige je dosegel 21 golov. Liverpool bo v naslednjih treh tednih v vseh tekmovanjih odigral sedem srečanj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.