Šport
2130 ogledov

Ljubitelji športa, pozor! Slovenija ima novo športno televizijo

Arena Sport
Z manjšo zamudo bo na slovenskem trgu končno zaživela nova športna televizija.

Arena Sport, ki bo na voljo najprej naročnikom A1, nato pa še Telekom Slovenije in T-2, se bo osredotočila na košarko, na svoj račun pa bodo prišli tudi ljubitelji drugih športov.

marko simeunović sportklub Velika sprememba Šport Številni Slovenci bodo odslej prikrajšani za športne vsebine

"V prvem letu bo poudarek na košarki. Pravice imamo za lige NBA, Aba, Aba 2, VTB, ligo prvakov Fiba in NCAA. Prav tako so pravice zagotovljene za vsa prihajajoča velika rokometna tekmovanja v moški in ženski konkurenci, hokejska svetovna prvenstva, v nogometni ponudbi pa so španski pokal, liga MLS, pokal libertadores, južnoameriški pokal, švicarska liga, norveška liga, argentinska liga ..." je zapisano v sporočilu za javnost Arena Sport.

Programe Arene bodo gledalci lahko spremljali pri treh operaterjih: pri A1 bodo dostopni že 3. julija, kmalu pa bosta sledila še Telekom Slovenije in T-2. Sprva bosta na voljo programa (Arena Sport 1 in Arena Sport 2), v prihodnosti pa bodo glede na potrebe ponudbo razširili.

Arena Sport, ki bo najprej delovala na dveh programih, je še dodala, da je njen cilj postati nosilec športa v Sloveniji, razviti lastno produkcijo in zagotoviti najboljše domače komentatorje.

Prihod Arene Sport na slovenski trg je bil sicer napovedan že konec meseca maja.  Podrobnosti o predvideni programski shemi, komentatorski ekipi in viziji za prihodnost si lahko preberete TUKAJ.

televizijsa daljinec Velika sprememba Šport Sloveniji se obeta največja doza NBA tekem v zgodovini
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.