Šport
1737 ogledov

Ljubljenec občinstva tik pred OP Avstralije prestrašil navijače

cameron norrie Epa
Norrie je tik pred OP Avstralije odpovedal nastop v Aucklandu.

Britanec Cameron Norrie je tik pred začetkom prvega grand slama sezone, odprtega prvenstva Avstralije, povzročil strah med navijači, saj je zaradi poškodbe zapestja odpovedal četrtfinalni nastop v Aucklandu.

Težave z zapestjem so pogoste v tenisu, vendar so iz Norriejevega tabora pozneje sporočili, da gre zgolj za preventivno odločitev.

Britanska številka 1 Norrie bi se moral v mestu, kjer je odraščal, v četrtfinalu pomeriti s Čilencem Alejandrom Tabilom, a se je umaknil tik pred načrtovanim začetkom dvoboja.

Kot so pozneje sporočili iz njegovega tabora, gre za previdnost pred začetkom grand slama v Melbournu, kjer se bo v prvem krogu pomeril s Perujcem Juanom Pablom Varillasom.

Norrie je bil v Aucklandu pred 12 meseci finalist, tako da bo zaradi te odločitve na ponedeljkovi svetovni lestvici ATP prvič po oktobru 2021 izpadel iz najboljše dvajseterice.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.