Šport
80 ogledov

Manfreda še dve leti na Jesenicah

Izenačujoči gol v prvi tretjini je zadel Marjan Manfreda. (Foto: Dejan Mijovič) Žurnal24 main
Hokejisti Acroni Jesenic bodo po poletnih počitnicah od ponedeljka naprej v polni bojni pripravljenosti, saj se bodo nadaljevale priprave na sezono 2011/12. Tudi z enim od staroselcev.

Še pred začetkom skupnih priprav sta si v roke namreč segla predsednik kluba Slavko Kanalec in 26-letni napadalec Marjan Manfreda, ki je z železarji podaljšal pogodbo, rdečemu dresu bo ostal zvest še dve sezoni.

Po sklenitvi nove pogodbe je Manfreda dejal: "Ko se je lanska sezona končala, sem sam pri sebi razmišljal, da bi zamenjal okolje, a ne zaradi tega, ker mi na Jesenicah ne bi bilo všeč ali pa ker ne bi bil zadovoljen, temveč zato, da bi se preizkusil še kje drugje, predvsem sem razmišljal o udejstvovanju v tujini. Nekaj ponudb je bilo, toda na koncu sem se odločil ostati v domačem okolju, kjer se počutim najboljše. Poleg tega imamo vsi skupaj še nekaj dolga iz prejšnjih dveh sezon, zato želim pri popravi teh grehov sodelovati tudi sam in tako sem z veseljem podaljšal sodelovanje."


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.