Šport
22 ogledov

Pretnar bo še dve leti železar

Jesenice Klemen pretner Žurnal24 main
Acroni Jesenice so podaljšale pogodbo z branilcem Klemnom Pretnarjem. Štiriindvajsetletni igralec bo rdeči dres nosil še vsaj dve sezoni. Za drugo slovensko moštvo ne bi igral.

Klemen Pretnar, eden stebrov jeseniške obrambe, je hokejsko pot začel na Bledu, pozneje pa ga je pot vodila v Kranj. Njegove igre niso ostale neopažene, zato je v sezoni 2008/2009 zaigral v drugem jeseniškem moštvu in nato tudi v Acroniju z Jesenic. Berti, kot ga kličejo soigralci, je v dveh sezonah v ligi Ebel zbral 92 nastopov.

"Glede na to, da se mi je lani življenje z rojstvom hčerke precej spremenilo ter da me letos čaka še skok v zakonski stan, zaradi česar si želim urediti vsaj nekaj uvodnih let skupnega življenja v domačih krajih, sem z veseljem sprejel ponudbo Jesenic. In če sem povsem iskren, so Jesenice edino moštvo v Sloveniji, za katerega želim igrati, zato ta odločitev ni bila tako težka. Zavedam se, da nas čaka veliko dela, toda v dveh letih, odkar v ligi Ebel s ponosom nosim rdeči dres, sem si nabral veliko izkušenj, vsi skupaj smo zrelejši za eno leto, zato bomo naredili vse in nadgradili lanski dosežek v ligi Ebel, a tudi zvezdica v državnem prvenstvu bo velik izziv," je za spletno stran kluba dejal Pretnar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.