Šport
81 ogledov

Maribor kupil dva Novomeščana

Matko Obradović Nk Krka
Nova člana mariborskega nogometnega kluba sta dosedanja člana novomeške Krke Matko Obradović in Martin Kramarič.

Obradović je v minuli sezoni branil vseh 36 tekem za Krko, v tej pa dodal sedem nastopov v dosedanjih sedmih krogih. Mariborčani so v svoje vrste zvabili še 16-letnega obetavnega napadalca Krke Kramariča. Oba sta podpisala triletni pogodbi.

"Iskali smo še enega vratarja, nekoga s prvoligaškimi izkušnjami, saj ob vseh tekmovalnih obveznostih, ki so pred nami, ne moremo v nadaljevanje sezone z dvema vratarjema. Izbran je Matko Obradović. Ne smemo pa pozabiti, da naša uvrstitev med najboljše evropske klube pomeni, da bodo tudi mladinci igrali ligo prvakov. V tej smeri se je iskala rešitev in pripeljali smo Martina Kramariča, ki je že igral tudi članske tekme v prvi ligi. Gre za nadarjenega igralca, ki bo kandidat za mladinski pogon, za ekipo B in potencialno tudi za prvo ekipo," je novi potezi kluba pojasnil športni direktor Zlatko Zahović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.