Šport
2239 ogledov

McGregorjev odgovor šefu UFC-ja: "Sprejmem!"

conor mcgregor Instagram
Irski zvezdnik mešanih borilnih veščin je potrdil vrnitev v oktagon.

Zloglasni Conor McGregor se bo v začetku prihodnjega leta v oktagonu pomeril z Dustinom Poirierjem. Dvoboj bo potekal pod okriljem organizacije UFC.

Borca sta se prvotno dogovarjala za ekshibicijski obračun, a jima je predsednik UFC-ja Dana White ponudil možnost uradnega dvoboja. Obe strani sta ponudbo sprejeli.

Impa Kasanganay Joaquin Buckley Video Šport Nokavt leta - usodni udarec v slogu Matrice!

"Sprejmem. 23. januar potrjen. Moj cilj je, da bi se pomerila na stadionu Kavbojev. Jerry Jones (lastnik Dallas Cowboys, op. a.) je moj prijatelj in stadion lahko sprejme najino občinstvo. Pripravljen sem na Teksas in Teksas bo pripravljen na moje navijače. Nato Manny," je Irec spotoma potrdil še napovedani boksarski skektakel z Mannyjem Pacquiaom.

conor mcgregor Snedel besedo Šport "Zloglasni" McGregor se vrača v boksarski ring

McGregor in Poirier sta se prvič pomerila leta 2014 na dogodku UFC 178 v Las Vegasu, kjer je s tehničnim nokavtom v prvi rundi slavil McGregor. Ta je bil nazadnje boljši od Donalda Cerroneja, Poirier pa je ugnal Dana Hookerja. Pred tem je v dvoboju za naslov prvaka moral priznati premoč Habibu Nurmagomedovu.

Povratni dvoboj bo v lahki kategoriji, na prvem sta se merila v peresni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.