Šport
8727 ogledov

Medvedjev: "Nikoli več ne bom rekel, da je Đoković največji"

đoković medvedev Epa
Zmagovalec OP ZDA na novinarski konferenci ni želel ponoviti besed, ki jih je na igrišču izrekel na račun Novaka Đokovića.

Danil Medvedjev je v finalu OP ZDA s trikrat po 6:4 v nizih premagal prvega favorita turnirja Novaka Đokovića. Po največjem uspehu v karieri je ruski tenisač v navalu čustev svojega nasprotnika oklical za najboljšega tenisača vseh časov.

"In rekel bom nekaj, česar nisem še nikoli. Novak, ti si zame najboljši v zgodovini tenisa," je v prvem intervjuju dejal drugi igralec sveta.

Novak Đoković US Open US Open Šport Medvedev preprečil Đokovićev sanjski podvig

Đoković je v finalu lovil 21. lovoriko na grand slamih, s katero bi prehitel Rogerja Federerja in Rafaela Nadala, za povrhu pa bi postal prvi tenisač po 52 letih, ki bi v eni sezoni osvojil vse štiri velike turnirje.

Uspeh v New Yorku bi za Srba pomenil pomemben mejnik v troboju z velikima rivaloma, s porazom pa se, vsaj po mnenju navijačev španskega in švicarskega zvezdnika, boj za laskavi naziv nadaljuje.

Novak Đoković OP ZDA Šport Nole v solzah: Vesel sem, da je konec

đoković medvedev | Avtor: Epa Epa
V zadnjih nekaj mesecih se vse več teniških profesionalcev in strokovnjakov ob razpravi o najboljšem tenisaču vseh časov nagiba k Đokoviću. Tudi iz tega razloga izjava Medvedjeva ni bila nobeno presenečenje, bolj presenetljiv pa je bil njegov odgovor, ko so ga novinarji o tem naknadno povprašali na tiskovni konferenci.

"No, veste, tega verjetno ne bom nikoli več ponovil. Toda ja, zdaj je to zunaj. Bil sem iskren, vendar se mi zdi, da je bilo to na nek način morda nespoštljivo do nekaterih drugih igralcev, ki jih vsi dobro poznamo (Federerja in Nadal, op. a.). Novak je stal za mojim hrbtom. To seveda ne pomeni, da bi izrekel te besede, če bi za menoj stal nek drug igralec, ki sem ga pravkar premagal v finalu. Tako pač mislim. In to je vse, kar imam za povedati na to temo," je pojasnil Medvedjev.

Novak Đoković Za las Šport To so izjemni dosežki, ki so ušli Đokoviću ob porazu Prekinil tiskovko Šport Đoković se je ob omembi otrok povsem zlomil
 
Komentarjev 1
  • Brian_Pittman 11:35 14.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦