Šport
68 ogledov

Mercator skakalcem podelil 100 tisočakov

planica 2016 Saša Despot
Mercator je danes na Ljubljanskem gradu slovenskim skakalcem in trem skakalnim klubom podelil donacijo v višini 100.000 evrov. Članom izbrane vrste je podelil 75.000 evrov, skakalnim klubom pa 25.000.

Mercator je na dogodku na Ljubljanskem gradu podelil donacijo članom slovenske skakalne reprezentance in trem skakalnim klubom, ki so jim potrošniki v okviru akcije Skočite v Mercator, podprite skakalce namenili največ glasov.

V dogovoru s Smučarsko zvezo Slovenije je Mercator v okviru sponzorstva članom izbrane vrste podelil 75 tisoč evrov, 25 tisoč evrov pa razdelil med skakalne klube z največ osvojenimi glasovi, to so Smučarsko društvo Vizore, Nordijski smučarski klub Tržič FMG in Smučarsko skakalno društvo Stol Žirovnica. Za donacijo pa se je potegovalo 22 skakalnih klubov od skupno 39 registriranih.

Dosegli vse prebivalce

Na današnjem dogodku na Ljubljanskem gradu je donacijo v imenu izbrane skakalne vrste prevzel Ljubo Jasnič, predsednik zbora za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo na Smučarski zvezi Slovenije.

"S kampanjo smo v domačem okolju želeli ustvariti gibanje in vedeli smo, da je z najboljšim sosedom to mogoče. Mercator ima namreč največ trgovin v Sloveniji in posledično je naša akcija lahko dosegla vse prebivalce, tudi tiste v najbolj odročnih krajih. Ponosen sem, da nam je med Slovenci in Slovenkami uspelo ustvariti pripadnost smučarskim skokom in skakalnim klubom. Akcija je doprinesla tudi k veliki podobi finala v Planici," je ob tej priložnosti povedal Jasnič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.