Šport
28 ogledov

Messi in Tévez proti hrvaškim rezervistom

messi tevez EPA
Angleška prestolnica bo v naslednjih dneh ponudila ogromno zanimivega nogometnega dogajanja. Med drugim se bosta v sredo zvečer (20.45) na stadionu West Ham-a na prijateljski tekmi pomerili reprezentanci Argentine in Hrvaške.

Obe izbrani vrsti sta v London prispeli v ponedeljek in že opravili prve treninge, bistveno več zanimanja pa je pričakovano požela argentinska izbrana vrsta, v kateri je svoje mesto ponovno našel Carlos Tévez.

"Komaj čakam, da bom ponovno zaigral skupaj z Messijem. Z najboljšim nogometašem na svetu je vedno lepo igrati. Vedno sem govoril, da je Messi številka ena," je poudaril napadalec Juventusa, ki je po daljši odsotnosti ponovno našel mesto v reprezentanci Argentine: "Če igraš dobro v klubu, se vedno nadejaš, da boš dobil povabilo v reprezentanco. To je nagrada za dobre igre v dresu Juventusa. Menim, da sem bolj zrel in pameten kot pred leti, zato to povabilo še bolj cenim.

Argentinski selektor Gerardo Martino je napovedal, da bo proti oslabljenim Hrvatom, ki so zaradi nedeljske kvalifikacijske tekme proti Italiji v London pripotovali z rezervisti, v napadu preizkusil navezo Messi – Tévez. Slednji se nadeja, da bo po treh letih končno zopet dobil priložnost: "Še zdaleč si ni lahko zagotoviti mesta v tako močni reprezentanci. Pomembno je, da smo vsi zdravi, končni cilj pa je zmaga naše reprezentance."

Priložnost za domače fante

Hrvaški selektor Niko Kovač mirno pričakuje dvoboj s svetovni podprvaki: "Prvo postavo bom določil po opravljenih treningih. Potreboval bom borce in nogometaše, ki lahko veliko pretečejo. Večina naših fantov igra v hrvaškem prvenstvu, zato bo motivacija na višku. Argentinci nas zagotovo ne bodo podcenili. Vsi, ki se bodo izkazali proti Argentini, se lahko nadejajo povabilu za tekmo proti Italiji."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.