Šport
188 ogledov

Messi z novo kariero: nastopil v argentinski seriji, tako se je odrezal

Lionel Messi Reševalni pas/Twitter
Lionel Messi je, tako se zdi ob njegovem prestopu v Inter Miami, resnemu nogometu pomahal v slovo. Očitno pa se v jeseni svoje nogometne kariere želi preizkusiti tudi v drugih področjih.

Tako si je že izpolnil eno od očitno skritih želja, preizkusil se je pred kamerami in nastopil v argentinski seriji Los Protectores (Zaščitniki, op. p.). Lionel Messi je dobil vlogo v prvi epizodi druge sezone komedije/drame, svojo vlogo pa je, sodeč po posnetkih, ki so pristali na spletu, odigral nič kaj amatersko.

Svetovni mediji se zdaj sprašujejo, ali se bo argentinski nogometni zvezdnik, za mnoge najboljši nogometaš vseh časov, po končani aktivni karieri nogometaša preizkusil še v svetu filmske industrije. Prva epizoda omenjene serije je bila predvajana 25. junija na televizijskem programu Star +, in sicer na področju Latinske Amerike, navaja ESPN

Serija prikazuje življenje treh nogometnih agentov, ki jim ne gre najbolje, skupaj pa se odločijo sodelovati, ko se na njihovih vratih oglasi nihče drug kot sam Messi. V seriji tako Messi igra samega sebe, ko je še bil član pariškega PSG-ja. Messijeve igralske sposobnosti je že javno pohvalil producent Adrian Suar, ki v seriji nastopa v vlogi enega od nogometnih agentov. "V svoji karieri sem dajal navodila velikemu številu igralcev. Nekaterim sem s tem pomagal, drugim pa uničil kariere. Toda edini, ki je razumel moje nasvete perfektno, je številka ena Lionel Messi," je zapisal na Instagramu.  

Lionel Messi Odprl dušo Šport Messi končno prekinil molk: "Na začetku je bilo super, nato pa ..."

Messi še zdaleč ni edini svetovno znani športnik, ki se je odločil preizkusiti v filmski industriji, to so v preteklosti storili že številni drugi zvezdniki, kot so Michael Jordan, Kareem Abdul Jabbar, Johnny Weissmuller, LeBron James, Arnold Schwarzenegger, Ronda Rousey in številni drugi. 

Busquets Prestop Šport Inter po Messiju pripeljal še eno legendo Barcelone Nick Marsman v bolnišnici s hčerko šok za družino Šport Messijev soigralec z družino obiskal živalski vrt, zaključil pa v bolnišnici

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.