Šport
11269 ogledov

Teniški as se je spravil na svojo mamo, tako se je odzvala

Holger Rune Print Screen
Mladi 19-letni tenisač je med dvobojem neusmiljeno kričal na svojo mamo.

Holger Rune, debitant v četrtfinalih največjih teniških turnirjev, se je po porazu proti Casperju Ruudu znašel na udaru teniške javnosti, ker naj bi z med dvobojem z igrišča spodil svojo mamo.

Ta je sicer med obračunom večkrat zapustila stadion in se kasneje spet vrnila, podobno pa je počela tudi med sinovim obračunom osmine finala z Grkom Stefanosom Cicipasom.

Rune in Ruud Kdo laže? Šport Zgodovinski dvoboj prerasel v spor neslutenih razsežnosti

Rune je med dvobojem z Ruudom, ki se je kasneje razplamtel v veliko afero, večkrat vpil na člane svoje ekipe, po eni izmed iger pa je svoji mami zabičal, naj odide.

"Ven. Če nisi v pomoč, potem odidi. Ven, ven," je ponavljal 19-letnik, nakar je njegova mama to res storila.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Prizor je izzval ostre kritike teniške javnosti, med drugimi je mladeniča kritiziral tudi strokovni komentator Eurosporta Alex Corretja, Danec pa je kasneje trdil, da so bile njegove besede namenjene nekomu drugemu.

Rafael Nadal Strupene puščice Šport Đoković udaril po Nadalu: "Nisem presenečen, to je že počel"

"Mame nisem spodil s stadiona. To ne drži. Bil sem frustriran, ker sem v krstnem četrtfinalu igral pod svojim nivojem, še posebej v prvem nizu. Rad imam svojo mamo in nisem je poslal stran. Kadar se razjezim, mi je včasih v pomoč, če mama ali trener odideta, da se lahko obrnem samo na enega človeka. To je bila njena odločitev."

V luči polemike mu je podporo izrekla tudi mama. "Med dvobojem s Stefanosom Cicipasom sem storila isto. Ko se začne Holger preveč ukvarjati z dogajanjem zunaj igrišča, je včasih lažje, če v loži ostane samo trener. Odšla sem, ker sem menila, da bi mu to lahko pomagalo."

Novak Đoković Farsa v Parizu Šport Kar so počeli Đokoviću, je šlo čez mejo dobrega okusa

Komentarjev 2
  • Svobodnež 19:26 03.junij 2022.

    Razvajen pamž, ki ga mama ni naučila primernega obnašanja.