Šport
11805 ogledov

Brutalen množični pretep rokometašic, vključili se tudi trenerji (video)

Pretep rokometašic Youtube
Neverjetne scene iz Ukrajine...

V ukrajinski najmočnejši rokometni ligi smo bili priča napetemu obračunu med kluboma Dnipranka Herson in Real Mikolaeva, kjer si nobena izmed ekip ni uspela priboriti prednost večje od treh zadetkov.

Tekma je bila zelo napeta, toda nihče ni pričakoval, da bomo priča množičnemu pretepu obeh ekip, v katerega so vključili celo trenerji ter igralke s klopi.

Sebastian Skube Rokomet Šport Skube zavrnil selitev v Pariz: "Preveč tvegano!"

Do incidenta je prišlo ob prednosti domačih igralk za tri zadetke, ko je vse bolj kazalo, da se bodo na prvenstveni lestvici uspele odlepiti od svojih nasprotnic, katere so zaostajale za vsega eno točko ter na tekmi kazale čedalje večjo nervozo.

Ko so ob vodstvu za tri zadetke domače igralke krenile v napad ter spravile žogo do svoje krožne napadalke, jo je igralka Reala grobo položila na tla. Rokometašica Dnipranke se je hitro vstala ter želela obračunati z nasprotnico, na koncu pa se je zadovoljila s tem, da je vanjo vrgla žogo... in sledil je kaos.

Prišlo je do množičnega pretepa, trenerji obeh ekip pa so najprej poizkušali umiriti situacijo, na koncu pa so se tudi sami pridružili pretepu, da se več ni vedelo, kdo udarja koga. Rokometna tekma se je tako prelevila v nekaj, kar je bilo še najbolj podobno gostilniškemu pretepu.

Sodnici sta imeli polne roke dela, da sta umirili situacijo, vse skupaj pa se je končalo z nekaj rdečimi kartoni ter izključitvami za dve minuti. Tekmo sta nato mirno pripeljali do konca. Zmagale so domačinke s 30:28, hkrati pa s posnetkom, ki je zakrožil po svetu, postale pravi spletni hit.

 

Komentarjev 1
  • sam1 07:36 18.november 2020.

    Ja,to je bilo pa res "brutalno"-še dobro,da mrtvih in ranjenih niso odvažali z avtobusi.....