Šport
31 ogledov

Modrić se je opravičil, Khedira ne

ronaldo rojstni dan Instagram
Televizija Cuatro je poročala, da Real Madrid zaradi udeležbe na zabavi Cristiana Ronalda razmišlja o uvedbi disciplinskih postopkov. Prva v vrsti za kazen sta Sami Khedira in James Rodriguez.

Čeprav so vabilo na zabavo po porazu z 0:4 z mestnim tekmecem Atleticom odklonili številni člani moštva, Khedira in Rodríguez po poročanju televizije Cuatro ne bosta kaznovana zaradi same udeležbe na zabavi, temveč zaradi tega, ker sta s tem tvegala dodatno poslabšanje poškodb.

Kolumbijec, eden glavnih "organizatorjev" Ronaldove rojstnodnevne zabave (prepeval je njegov rojak Kevin Roldán), je namreč dva dni pred zabavo prestal operacijo pete stopalnice, Khedira pa je derbi na Calderónu končal s poškodbo stegenske mišice, zaradi katere bo odsoten tri tedne.

Vabilu Portugalca se je za razliko od kapetanov kluba (prišel je Marcelo, doma sta ostala Sergio Ramos in Iker Casillas, op. a.) odzval tudi Luka Modrić, ki je prav tako sredi okrevanja po težji poškodbi mišice. Hrvaški vezist bo zaradi poškodbe na kvalifikacijski tekmi z Italijo kmalu odsoten že tri mesece, toda po poročanju medijev se je po opravičilu na družbenih omrežjih opravičil tudi v slačilnici in na srečanju s predsednikom Florentinom Pérezom.

Preko medijev je, zelo očitno, pred dnevi prišlo tudi sporočilo neimenovanih nogometašev kluba, ki opravičilo pričakujejo tudi od Cristiana Ronalda. Do tega (še) ni prišlo.

Za Khediro ni nič spornega

Opravičil se ni niti Khedira, ki v sobotni zabavi ne vidi veliko spornega. "Če me Ronaldo povabi, potem je znak spoštovanja, da se zabave dejansko udeležim," je za Bild dejal Stuttgartčan, čigar prihodnost naj bi bila že odločena – odhaja v Bayern – toda tega ni želel potrditi.

"V resnici ni šlo za zabavo, bila je le večerja. Cel večer nisem popil alkohola in šel domov ob 1.30," je o odmevnem večeru v četrti La Finca povedal 27-letni nekdanji član Stuttgarta, ki še naprej trdi, da končne odločitve o svoji nadaljnji poti še ni sprejel: "Ni res, da sem se že dogovoril z moštvom iz Bundeslige. Moja prihodnost je še naprej nejasna. Puščam si odprte možnosti."

Več na goal.com/si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.