Šport
379 ogledov

"Morda sem odigral že zadnji dvoboj v karieri"

Juan Martin del Potro
Teniški zvezdnik znova poškodovan.

Juan Martin Del Potro ima znova velike težave s poškodbo. Tudi tokrat ima poškodovano koleno, zdravniki pa so argentinskemu teniškemu igralcu še enkrat več predlagali operacijo.

"Želim vam povedati, kot verjetno že veste, da imam ponovno težave s kolenom. Po pregledih in pogovorih z zdravniki so mi svetovali, da je operacija najboljša rešitev. Prosil sem za najboljšo opcijo tudi v primeru, da ne bi šlo več za igranje tenisa, operacija pa je še vedno najboljša odločitev," je na socialnih omrežjih navijačem sporočil 30-letni teniški zvezdnik, ki je v karieri največji uspeh zabeležil leta 2009, ko je osvojil Odprto prvenstvo ZDA, na istem turnirju pa je v finalu zaigral tudi leta 2018. Še trikrat je zaigral v polfinalih grand slam turnirjev. Še lani je bil tretji igralec sveta, osvojil pa je tudi srebro (2016) in bron (2012) na olimpijskih igrah.

"To je zame zelo težek trenutek, žalostno je, da se moram spet ukvarjati s tem. Še vedno ne vem, če sem že odigral zadnji dvoboj v svoji karieri. O vsem skupaj bom moral še dobro razmisliti, če je moje telo še sposobno prenašati takšne napore," je zaključil 30-letni Argentinec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice