Šport
20 ogledov

Morski psi ne poznajo poraza

san jose sharks Reuters
Onstran Atlantika je bilo nočno dogajanje v znamenju hokeja. V severnoameriški hokejski ligi NHL so moštva odigrala deset tekem.

Hokejisti San Jose Sharks tudi po četrti tekmi še niso okusili poraza. Morski psi so v gosteh v Kanadi s 4:1 odpravili Vancouver Canucks ter s štrimi zmagami in osmimi točkami ohranjajo vodstvo v pacifiški skupini.

Hokejisti Boston Bruins so na domačem ledu klonili proti Colorado Avalanche z 0:2, ekipa Buffalo Sabres je bila prav tako doma slabša od Columbus Blue Jackets z 1:4, moštvo Washington Capitals je na domačem ledu klonilo proti Carolina Hurricanes z 2:3, Detroit Red Wings pa so priznali premoč gostujočemu moštvu Phoenix Coyotes z 2:4, hokejisti Nashville Predators so bili doma slabši od Toronto Maple Leafs z 0:4, moštvo Edmonton Oilers pa je doma izgubili proti Montreal Canadiens z 1:4.

Ekipa Tampa Bay Lightning je na domačem ledu povsem nadigrala Florida Panthers s 7:2, junak večera je bil Steven Stamkos s tremi zadetki in podajo. Minnesota Wild je premagala Winnipeg Jets z 2:1, ekipa Anaheim Ducks pa je odpravila New York Rangers s 6:0.

Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja bodo na led znova stopili v noči na soboto, ko bodo gostili ekipo Carolina Hurricanes.

Liga NHL, rezultati:

Boston Bruins : Colorado Avalanche 0:2
Buffalo Sabres : Columbus Blue Jackets 1:4
Washington Capitals : Carolina Hurricanes 2:3
Detroit Red Wings : Phoenix Coyotes 2:4
Tampa Bay Lightning : Florida Panthers 7:2
Nashville Predators : Toronto Maple Leafs 0:4
Minnesota Wild : Winnipeg Jets 2:1
Edmonton Oilers : Montreal Canadiens 1:4
Vancouver Canucks : San Jose Sharks 1:4
Anaheim Ducks : New York Rangers 6:0

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.