Šport
74 ogledov

Morski psi pohrustali Račke

San Jose Sharks San Jose Sharks.
V končnici najmočnejše hokejske lige na svetu so v noči na torek odigrali štiri tekme.

Hokejisti San Jose Sharks so si v prvem krogu končnice zahodne konference v dvoboju proti Anaheim Ducks priigrali visoko prednost 3:0 v zmagah in so le še eno slavje oddaljeni od preboja v drugi krog. Tretjo tekmo so na domačem ledu dobili kar z 8:1 in težjo je verjeti, da bi Racmanom lahko uspel preobrat.

Na preostalih treh tekmah večera so bili dvoboji bolj izenačeni. Hokejisti Colorado Avalanche so na zahodu proti Nashville Predators tokrat zmagali s 5:3 in v zmagah povedli z 2:1, tudi na vzhodu sta slavili obe domači ekipi in povedli z 2:1. Toronto Maple Leafs so bili na tretji tekmi s 4:2 boljši od Boston Bruins, New Jersey Devils pa so s 5:2 ugnali Tampa Bay Lightning.

Nevarno Šport Vitez brutalno nokavtiral Kopitarja, navijači noreli

Los Angeles Kings s kapetanom Anžetom Kopitarjem nastopajo v končnici zahodne konference in so imeli v dvoboju prvega kroga z novinci Vegas Golden Knights tokrat prost večer. Kralji so v precejšnjih škripcih, saj zaostajajo z 0:3 v zmagah, tako da jih že jutri čaka dvoboj za biti ali ne biti.

NHL, končnica:

VZHOD:
Toronto Maple Leafs - Boston Bruins 4:2  /2:1/
New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning 5:2  /2:1/

ZAHOD:
San Jose Sharks - Anaheim Ducks 8:1  /3:0/
Colorado Avalanche - Nashville Predators 5:3  /2:1/

/X:Y/ - izid v zmagah, igrajo na štiri zmage

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.