Šport > Moto športi
214 ogledov

Avstralec tvegal in dobil

Jack Miller Epa
Dirko za VN Argentine v razredu motoGP bo s prvega štartnega mesta začel Jack Miller.

V razredu motoGP je v kvalifikacijah za VN Argentine presenetljivo slavil Avstralec Jack Miller (Alma Pramac Racing). V zadnjih trenutkih je tvegal z izbiro gum in si privozil najboljši štartni položaj.

Drugo mesto je zasedel Dani Pedrosa (Repsol Honda), tretji je bil Johann Zarco (Monster Yamaha Tech 3). Španec je zaostal malce manj, Francoz pa malce več kot dve desetinki.

Od četrtega do sedmega mesta so se zvrstili Španci Tito Rabat (Reale Avintia), Alex Rins (Suzuki), Marc Marquez (Repsol Honda) in Aleix Espargaro (Aprilia). Italijan Andrea Dovizioso (Ducati) je z več kot sekundo zaostanka prišel na osmo pozicijo, njegov rojak Valentino Rossi (Movistar Yamaha) je z več kot dvema sekundama zamude zasedel enajsto mesto.

Formula 1 (VN Kanade) Formula 1 Šport V letu 2019 tudi v Vietnamu?

V kategoriji moto2 si je prvo štartno mesto priboril Španec Xavi Vierge (Dynavolt Intact GP), v moto3 je bil najhitrejši Italijan Tony Arbolino (Marinelli Snipers).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice