Šport > Moto športi
11424 ogledov

Ne dela si utvar: "Nihče ne ve, koliko Schumacher razume"

brawn schumacher Profimedias
Direktor za motošport pri Mendarodni avtomobilistični zvezi (Fia) je med vrsticami namignil, da ni povsem seznanjen z zdravstvenim stanjem Michaelom Schumacherja.

S prebojem Micka Schumacherja med dirkaško elito so Rossu Brawnu na dan privreli spomini na nekdanjega varovanca Michaela Schumacherja, kateremu je z Benettonom oziroma Ferrarijem pomagal do skupno sedmih naslovov svetovnega prvaka. 

Lewis Hamilton VN Abu Dabija Svetovni prvak Šport Lewis Hamilton: "Covid-19 ni hec. Srečen sem, da sem živ!"

"Zelo čustveno," je na vprašanje, kako je doživel karierni preskok mlajšega Schumacherja, odvrnil aktualni direktor za motošport pri krovni moto zvezi. "Mislim, da smo se ob tem vsi spomnili na Michaelovo tragedijo. Čudovito bi bilo, če bi lahko Michael sodeloval pri tem," je dodal.

Priznani britanski inženir je bil nekoč eden najtesnejših sodelavcev nemškega dirkača, zanimivo pa je, da za razliko od Jeana Todta, še enega nadvse pomembnega akterja v Schumijevih najboljših letih pri Ferrariju, nima neposrednih stikov z dirkaško legendo.

Medtem ko je Todt medijem že večkrat zaupal, da se je s Schumacherjem družil v dirkačevi vili ob Ženevskem jezeru, kjer sta si skupaj ogledala tudi dirko formule 1, pa Brawn tega privilegija očitno nima.

vettel Presenečenje Šport Prizor, ki orosi oči: Vettel s tresočim glasom pomahal v slovo

"Nihče od nas ne ve, koliko Michael sploh razume dogajanje okoli njega, a če bi bil lahko del tega, in upajmo, da nekoč tudi bo, potem bi bilo to res nekaj posebnega," je prepričan Brawn.

"Navkljub vsem okoliščinam in slavnemu priimku Mick kaže odlične rezultate. Priimek odpira vrata, a obenem prinaša dodaten pritisk. Njegova družina je zelo prijetna, iskreno upam, da mu bo uspelo," je pristavil Brawn.

mick schumacher | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 2
  • Avatar Sherry_Stevens
    Sherry_Stevens 09:18 18.december 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevn0. Za več podrobnosti ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

  • compracu 07:30 18.december 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - oddličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks