Šport > Moto športi
15 ogledov

Buttna želi Ferrari? McLaren ga ne da!

Jenson Button McLaren čelada Reuters
Ferrari želi Jensona Buttna, saj ima dovolj Felipeja Masse. Tako piše eden od angleških medijev, drugi pa, da mu bo McLaren pripravil večletno bogato pogodbo.

Ker niso zadovoljni s Felipejem Masso, si Ferrari za naslednjo sezono želi Jensona Buttna, poroča britanski tabloid News of the World. "Ferrari je že spraševal, če bo prost. Ekipa je dojela, da Fernando Alonso potrebuje močnejšega partnerja, kot je Massa, da bi spet lahko postali prvaki," je neimenovani vir zatrdil za omenjeni časnik. Pred nekaj tedni je Stefano Domenicali sicer javno zatrjeval, da na Masso še naprej resno računajo.

Da omenjeni časnik res ni najbolj verodostojen, se je izkazalo še isti dan. Autosport, ki vselej objavlja le zanesljive novice, poroča, da McLaren pripravlja večletno pogodbo za zmagovalca zadnje dirke v Montrealu. Ta naj bi bila pripravljena v roku nekaj tednov. Pa vendarle: Button je pred časom dejal: "Ne vidim smisla, da bi podpisal dolgoročno pogodbo, saj ne vem, koliko časa bom še lahko dirkal."


Button sicer še ima pogodbo z McLarnom za sezono 2012, a jo morata obe ekipi še dokončno potrditi. Autosport piše, da naj bi bila ekipa iz Wokinga celo pripravljena zvišati dirkačev zaslužek. Bitka za prvaka iz sezone 2009, ki se je že ničkolikokrat izkazal za odličnega v najtežjih razmerah, bo torej še kako vroča. O novi pogodbi za Lewisa Hamiltona (trenutna mu velja do konca naslednje sezone) pa naj McLaren ne bi razpravljal še vsaj do letošnje jeseni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.