Šport > Moto športi
10 ogledov

"Nimajo prav, ko blatijo Hamiltona"

Lewis Hamilton MOntreal razočaran 2011 EPA
"Ljudje nimajo prav, ko blatijo Lewisa. Kar si želimo je, da se dirka," je agresivne poteze Lewisa Hamiltona na zadnjih dveh dirkah formule 1 v bran vzel Bernie Ecclestone.

Vožnja Lewisa Hamiltona (McLaren) je še naprej glavna tema v zakulisju formule 1. Zdaj je prvaka iz sezone 2008, ki je agresivno in nerazumno dirkal tako v Monaku kot Kanadi, v bran vzel alfa in omega formule 1, Bernie Ecclestone. "Ljudje nimajo prav, ko blatijo Lewisa. Kar si želimo je, da se dirka. Vsi, ki gledajo formulo 1, želijo dirkanje. Ko analiziraš, kaj se dogaja, kako kdo nastopa, se Lewis izkaže za zelo dobrega, tako kot denimo Sebastian Vettel in Jenson Button. Pustite mu, da dirka."

 

Podobno kot Rubens Barrichello (Williams) prejšnji teden je tudi Ecclestone potegnil primerjavo s pokojnim trikratnim prvakov, Ayrtonom Senno. "Poglejte, kaj vse je počel Ayrton. Tudi on je bil pravi dirkač in ljudje so ga postopno vzljubili," dodaja 80-letni Ecclestone. Torej Hamilton ni "popolnoma nor", kot se je v Montrealu izrazil nekdanji dirkač in danes strokovni komentator na RTL-u, Niki Lauda? "Morda je Lewis naredil eno ali dve vprašljivi potezi, a saj so jo tudi številni drugi, pa se z njimi nihče ne ukvarja."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.