Šport > Moto športi
17 ogledov

Drugi trening pripadel Hamiltonu

hamilton brazilija EPA
Lewis Hamilton je dobil drugi petkov trening pred nedeljsko veliko nagrado Brazilije v formuli 1. Mark Webber, Jenson Button, Lewis Hamilton je bil vrstni red na prvem treningu

Britanec Lewis Hamilton (McLaren) je bil najhitrejši na drugem prostem treningu velike nagrade Brazilije pred zadnjo dirko sezone za svetovno prvenstvo v formuli 1. Na dirkališču Interlagos je bil drugi Nemec Sebastian Vettel (Red Bull), dvakratni zaporedni svetovni prvak, tretji pa Avstralec Mark Webber (Red Bull).

Webber je bil najhitrejši na prvem treningu pred britanskima voznikoma ekipe McLaren Jensonom Buttnom in Hamiltonom.

Nemec Sebastian Vettel (Red Bull), ki je že pred zadnjo dirko sezone osvojil naslov svetovnega prvaka, je bil četrti na prvem treningu. V boju za končno drugo mesto so ostali Button, Španec Fernando Alonso (Ferrari) in Webber. Alonso je trening končal na šestem mestu, vendar ni opravil celotnega treninga zaradi okvare bolida pet minut pred zaključkom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.