Šport > Moto športi
125 ogledov

Hamilton želi več dela od doma

hamilton wolff Epa
Sedemkratni svetovni prvak naj bi v kratkem podpisal novo pogodbo z Mercedesom.

Svetovni prvak v formuli ena Lewis Hamilton si v pogajanjih za novo pogodbo želi tudi več dela od doma, poroča nemška tiskovna agencija. Petintridesetletni Britanec si v pogovorih z Mercedesom, s katerim mu po koncu letošnje sezone poteče pogodba, želi izboriti več zasebnosti.

Sebastian Vettel Lewis Hamilton F1 Šport "Morda bi se mi vsi podelali v hlače ..."

Tako je Hamilton razlagal v intervjuju za BBC. "Imeti več časa zase, je vedno del pogovorov," je dejal dirkač Mercedesa. "Potrebujem več časa. To leto je pokazalo, da lahko več delamo od doma. Prepričan sem, da bo v prihodnosti več obveznosti moč opraviti na spletnih sestankih. To pa pomeni, da mi ne bo več treba toliko potovati," je dodal Hamilton.

 | Avtor: Epa Epa

Britanski zvezdnik si je v Turčiji minuli konec tedna zagotovil sedmi naslov prvaka, s čimer je izenačil dosežek Nemca Michaela Schumacherja. Nove pogodbe pa še vedno ni podpisal. Zadnja, s katero po domnevah medijev v žep pospravi okoli 45 milijonov evrov na sezono, se mu izteče s koncem koledarskega leta.

leclerc vettel Zadnji krog Šport Leclerc: "Zaje*al sem!"

Tako Hamilton kot šef ekipe Toto Wolff poudarjata, da je sklenitev dogovora le vprašanje časa in da dvomov o nadaljevanju uspešne zgodbe ni. "Ne želim naju spraviti pod pritisk in reči, da bo pogodba podpisana pred VN Bahrajna ali Abu Dabija. Pritiska za kaj takega pravzaprav ni," je dejal Nemec na čelu ekipe F1.

Do konca sezone so na sporedu še tri dirke. Dve bosta na stezi v Bahrajnu 29. novembra in 6. decembra, zaključek sezone pa bo v Abu Dabiju 13. decembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.