Šport > Moto športi
21 ogledov

Massa se pogaja z Lotusom

felipe massa Reuters
Dirkač Ferrarija Felipe Massa se z Lotusom pogaja za sodelovanje v sezoni 2014. Brazilec bi lahko zamenjal Kimija Räikkönena, ki se vrača k Ferrariju.

Brazilec Felipe Massa je potrdil, da se z Lotusom pogaja o pogodbi za sezono 2014. Dirkač Ferrarija se po osmih letih poslavlja od Maranella, kjer je zamenjal tri moštvene kolege in zabeležil vseh svojih 11 zmag.

Ferrari je pred nekaj dnevi oznanil, da se v ekipo vrača Kimi Räikkönen, zato so pri Lotusu začeli iskati zamenjavo. ''Pogajanja so v teku. Menim, da ima Lotus konkurenčen dirkalnik, kar si tudi najbolj želim. Trenutno se pogovarjamo, da bi našli najboljšo rešitev za obe strani,'' je povedal Massa.

Brazilec je razkril, da se je pogovarjal tudi z McLarnom, kjer dirkata Jenson Button in Sergio Pérez. ''Z McLarnom sem v stiku. Težko je reči. Komunikacija z Lotusom je bila zelo dobra,'' je dejal Massa in jasno nakazal, kam se nagiba. ''Želim si več. Želim zmagovati. Želim osvajati najboljše startne položaje. Če nisi zadovoljen, se moraš še bolj potruditi,'' je modro zaključil Massa.

Brazilec se je pri Ferrariju najbolje odrezal v sezoni 2008, ko je za naslovom svetovnega prvaka, ki ga je osvojil Britanec Lewis Hamilton, zaostal samo eno točko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.