Šport > Moto športi
12 ogledov

McLaren: "Še močnejši bomo kot doslej"

vn madžarske 2011 vettel hamilton red bull EPA
Formula 1 se vrača s počitnic. Ekipe imajo teden dni za pripravo na VN Belgije. Iz ekipe McLarna so poslali sporočilo polno optimizma, samozavesti in odločenosti, da na preostalih osmih dirkah sezone 2011 skušajo ujeti Red Bull, ki jim beži za 103 točke.

Teden dni pred nadaljevanjem sezone formule 1 iz tabora McLarna prihajajo zelo odločne besede polne optimizma: "Celotna ekipa se je s počitnic vrnila sveža, spočita in z napolnjenimi baterijami. Prepričan sem, da bomo rezultat tega videli na dirkališču. Naši inženirji, strategi in dirkača komaj čakajo, da se vrnejo na delo, naši mehaniki pa so fit in pripravljeni, da nadaljujejo z napredkom, ki ga kažemo že vso sezono," je v sporočilu za javnost zapisal vodja McLarna, Martin Whitmarsh. "Pomembno je, da se zadnjih evropskih dirk lotimo zelo agresivno in prepričani sami vase."


Čeprav je McLaran zmagal tri od zadnjih petih dirk, pa njihov zaostanek za Red Bullom ostaja visoke 103 točke, v ekipnem seštevku pa Lewis Hamilton in Jenson Button za Sebastianom Vettlom zaostajata 88 oziroma 100. "Odločeni smo, da bomo še močnejši kot doslej. McLaren je že velikokrat dokazal, kako predan je v tem ključnem delu sezone. Smo več kot pripravljeni na bitko," nadaljuje Whitmarsh, ki je verjame v dober rezultat na hitri stezi v Spaju, ki bi sicer mnogo bolj znala odgovarjati Red Bullu. "Zmagali smo zadnji dve dirki. Naš dirkalnik je močan. Na nastavitvah smo še dodatno delali in zato bomo lahko še malo bolj pritisnili, še posebej na kvalifikacijah," dodaja Hamilton.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.