Šport > Moto športi
19 ogledov

Naslednik Webbra bo Ricciardo

daniel ricciardo EPA
Nemški mediji poročajo, da bo Marka Webbru pri Red Bullu zamenjal dirkač Torro-Rossa Daniel Ricciardo.

Nemški Bild poroča, da so pri Red Bullu sprejeli odločitev, kdo bo nasledil Marka Webbra in v prihajajoči sezoni vozil ob Sebastianu Vettlu. Po pričakovanjih naj bi Avstralca zamenjal njegov rojak Daniel Ricciardo, sicer dirkač Torro-Rosa. Bild še zatrjuje, da se je tako odločil lastnik Red Bulla Dietrich Mateschitz.

Räikkönen se ni uspel dogovoriti

Novica je še pridobila na legitimnosti, ko je agent Kimija Räikkönena, ki je veljal za prvo izbiro avstrijske ekipe, potrdil, da Finca ni več v enačbi. ''Pogajanja z Red Bullom niso bila uspešna in so se končala že pred časom,'' je za finski Turun Sanomat povedal Kimijev agent Steve Robertson.

Čeprav pri Red Bullu niso skrivali želje, da bi se jim pridružil še en nekdanji svetovni prvak, jih je v zadnjih mesecih navdušil Avstralec, ki se je udeležil tudi testa mladih dirkačev v Silverstonu.

Red Bull naj bi svojo odločitev uradno predstavil v belgijskem Spaju, kjer bo ta konec tedna na sporedu 11. dirka prvenstva formule 1.

Nazaj k Ferrariju?

Dejstvo, da se Räikkönen ne bo pridružil Red Bullu, pa je že botrovalo novim govoricam. Fincu ob koncu leta poteče pogodba z Lotusom, najbolj glasno pa se govori o njegovi vrnitvi k Ferrariju. Scuderia vse zanika, a rdeči bodo potrebovali zamenjavo za Felipeja Masso, če Brazilec ne bo dvignil svoje forme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.