Šport > Moto športi
19 ogledov

Pic prihaja v formulo 1

Jerome d'Ambrosio Marussia Virgin Racing EPA
V naslednji sezoni bo imela družina formule ena novega člana. To bo Francoz Charles Pic, ki bo v moštvu Marussia Virgin Racing zamenjal Jeroma d'Ambrosia.

Francoz Charles Pic bo naslednjo sezono formule 1 vozil za moštvo Marussia Virgin Racing, kjer bo zamenjal Belgijca Jeroma d'Ambrosia. Pic je pred tem nastopal v seriji GP2, sedež v moštvu pa si je privozil predvsem zaradi dobrih predstav na testiranjih mladih voznikov v Abu Dabiju.

Moštvo Virgin Racing, ki bo naslednjo sezono nastopalo z imenom Marrussia Virgin Racing, je novico objavilo na svoji spletni strani, Pic pa bo v ekipi vozil skupaj z Nemcem Timom Glockom.

"Zelo sem vesel, da bom vstopil v svet formule 1 z Marussio Virgin Racing. Kot voznik sem vedno pripravljen na naslednjo priložnost. Toda to je le začetek in vem, da je pred mano veliko dela," je povedal 21-letni Francoz. D'Ambrosio in Glock v letošnji sezoni nista osvojila nobene točke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.