Šport > Moto športi
589 ogledov

Pojavil se je posnetek mrtvo pijanega Maxa Verstappna

Max Verstappen Profimedia
Max Verstappen si je za svoj 23. rojstni dan pošteno dal duška.

Nizozemska televizija Ziggo je snemala dokumentarni film o zasebnem življenju zvezdnika Formule 1, Maxa Verstappna, gledalcem najbolj zanimiv del pa je bila 3. epizoda trilogije, v kateri je bila zabeležena proslava 23. rojstnega dne.

Eden najbolj talentiranih voznikov vseh časov je slavil rojstni dan kar na letu domov, njegov prihod v Monako pa ja zaznamoval predvsem neuspešen poizkus vstopa v stanovanje.

23-letnik, ki ruši praktično vse rekorde tega priljubljenega športa in je v svoji karieri zbral že 10 zmag, kljub temu da tekmuje v času "nepremagljivega Mercedesa", je očitno najtežjega nasprotnika sezone našel prav v vhodnih vratih, s katerimi se je pošteno namučil, da jih je končno odprl.

Glede na to, da je šlo za proslavo rojstnega dne, mu tudi javnost tega prizora ni preveč zamerila, kvečjemu je s svojo predstavo dobro nasmejal navijače Formule 1 ter dvignil gledanost dokumentarcu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice