Šport > Moto športi
17 ogledov

Pomotoma zapeljal k McLarnu

hamilton postanek Youtube
Nekdanji svetovni prvak Lewis Hamilton je med dirko za VN Malezije želel postanek v boksu opraviti kar pri McLarnu, nato pa se je spomnil, da je pred letošnjo sezono presedlal k Mercedesu. Britanec se je po dirki nasmejal svoji napaki in izrazil upanje, da se kaj takega ne bo več ponovilo.

hamilton postanek | Avtor: Youtube Youtube
Lewis Hamilton je vse od začetka kariere pa do lanske sezone dirkal za McLaren, lani pa se je pridružil Mercedesu. Britanski dirkač je na dirki za VN Malezije zapeljal na postanek k mehanikom svoje nekdanje ekipe, nato pa spoznal svojo zmoto in odpeljal naprej.

''Ne vem, kako se je to zgodilo. Ekipi sta si zelo podobni. Leta in leta sem se ustavljal v tej garaži,'' je povedal Hamilton in dodal: ''Upam, da napake ne bom več ponovil.''

Ekipa McLaren je na socialnem omrežju Twitter zapisala: ''Smeh v garaži po dobro opravljenem dvojnem postanku z nepričakovanim preobratom.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.