Šport > Moto športi
255 ogledov

Schröder se po porazu na EP tolaži z novo pogodbo

Dennis Schröder Epa
Nemški reprezentant Dennis Schröder bo v prihajajoči sezoni spet branil barve Los Angeles Lakers.

Nemški košarkar Dennis Schröder je znova član moštva Los Angeles Lakers v severnoameriški košarkarski ligi NBA, je liga zapisala na svoji spletni strani. Nemški branilec se kot prost igralec spet seli v Los Angeles, kjer je že igral v sezoni 2020/21. Po poročanju ameriških medijev, bo 29-letnik podpisal enoletno pogodbo za 2,64 milijona dolarjev.

Luka Dončić Spet razburil Šport Francoski selektor dodal sol na slovenske rane: "Tako pač ne gre ..."

V svoji prvi sezoni pri jezernikih je v povprečju dosegal 15,4 točke in 5,8 podaje na tekmo, a dolgoročne pogodbe s kalifornijsko franšizo ni želel podpisati. V lanski sezoni je tako podpisal enoletno pogodbo z Bostonom, februarja pa se je preselil v Houston.

V minuli sezoni je v povprečju dosegal 13,5 točke, 3,3 skoka in 4,2 podaje na tekmo, vendar je sezono predčasno zaključil zaradi poškodbe rame. V svoji devetletni karieri v ligi NBA je Nemec zbral 621 nastopov za Atlanto, Oklahomo City, Los Angeles Lakers, Boston in Houston ter se v sedmih sezonah uvrstil v končnico. Nazadnje mu je to uspelo prav z Los Angelesom, ko je v prvem krogu izgubil proti Phoenix Suns.

Schröder trenutno z Nemčijo nastopa tudi na evropskem prvenstvu, kjer v povprečju dosega 21,6 točke in 7,3 podaje na tekmo. V petkovem polfinalu so Nemci morali priznati premoč Špancem s z 91:96 in bodo za tretje mesto igrali s Poljaki.

Spletni hit Šport Poljski košarkar razkril pomen fotografije z Dončićem
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.