Šport > Moto športi
6011 ogledov

Schumacherjev stric napadel Haas: "Ste se kdaj vprašali ...?"

Mick Schumacher Epa
Ameriška ekipa Haas F1 Team je tik pred potrditvijo razhoda z Mickom Schumacherjem, poročajo viri.

Mick Schumacher naj bi že čez nekaj dni postal nekdanji dirkač formule 1, poroča spletni portal F1-insider.com. Triindvajsetletnika bo v ameriški ekipi Haas F1 Team nasledil precej bolj izkušeni Nico Hülkenberg.

Novica, ki sicer še ni uradna, je botrovala ostremu odzivu Ralfa Schumacherja, mlajšega brata Michaela Schumacherja, ki meni, da je bil njegov nečak žrtev nekorektnega odnosa šefa ekipa Güntherja Steinerja.

"Težko verjamem, da se bodo pri Haasu odločili za Micka, sicer bi to že storili," je za Sky TV, kje dela kot strokovni komentator, dejal nekdanji dirkač F1.

Težave v raju Šport Pri Red Bullu so se grdo sprli: "Pokazal je, kakšen je v resnici"

"Njihovega obnašanja ni mogoče razložiti z nekimi normalnimi standardi. Tukaj gre za neke osebne stvari. Mislim, da Steiner ne prenese, kadar je nekdo drug kot on v središču pozornosti. Zelo uživa, kadar je sam v ospredju," meni Ralf.

Prepričan je tudi, da bi moralo moštvo prevzeti del odgovornosti za slabe rezultate. "Zelo bi bil vesel, če bi se Steiner vprašal, ali so dejansko dobra ekipa? Koliko napak so naredili? Kolikokrat so dirkača pustili na cedilu s svojimi strategijami? Mick je pokazal svoj potencial, vendar smo imeli vseskozi občutek, da ekipa, še posebej pa Steiner, ne glede na doseženo niso bili zadovoljni," je vodstvu ekipe še očital Schumacher. 

Ralf Schumacher | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.