Šport > Moto športi
32 ogledov

Schumijevo stanje nespremenjeno

michael schumacher 20 let 2011 EPA
Stanje Michaela Schumacherja se v zadnjih urah ni spremenilo.

Tiskovna predstavnica Sabine Kehm je sporočila, da je stanje poškodovanega Michaela Schumacherja stabilno. "Vso noč so nadzirali njegovo stanje. Čez noč je bil stabilen in tako je tudi sedaj," je dejala. "Današnja dobra novica je, da ne čutimo potrebe po tem, da bi imeli tiskovno konferenco, saj ni prišlo do bistvenih sprememb." Poudarila je, da v prihodnje ne bo uradnih tiskovnih konferenc, dokler se njegovo stanje ne bo spremenilo. 

Na vprašanje, ali nekdanji dirkač ostaja v smrtni nevarnosti, je Kehomva odgovorila: "Tega ne želim komenitrati."

Stalni poskusi vdora v zasenost

Kehmova je apelirala na novinarje, naj spoštujejo zasebnost 44-letnika, potem ko so varnostniki v torek prestregli predstavnika sedme sile, ki se je preoblečen v duhovnika skušal prebiti v Schumijevo sobo. 

"Varnostniki so ga ujeli, preden se je  približal. Ne želim razkrivati podrobnosti našega varovanja. A moram poudariti, da skrbimo za varovanje, ker se soočamo s konstantnimi poskusi vdora v zasebnost s strani medijev in ostalih ljudi, ki se želijo približati (Schumacherju, op .a.)," je še dodala dirkačeva predstavnica za medije. 

Čelada mu je rešila življenje

Schumacher je utrpel hude poškodbe glave, ko je med smučanjem padel in z glavo zadel ob skalo. Zaradi silovitega udarca mu je počila čelada. Zdravniki so potrdili, da mu je čelada rešila življenje. Schumacher, ki bo v petek praznoval 45. rojstni dan, ostaja v umetni komi.

Preberite še: 

Komentarjev 5
  • Dušan Jakič 22:01 01.januar 2014.

    Ti jih pa podcenjuješ.Dobro je, ko odkrijejo nepravilnosti in kriminal, slabo je ko nadlegujejo nedolžne ljudi. Pika.

  • Veteran 21:59 01.januar 2014.

    Novinarji živijo od grdih novic in jih življenje oseb ne zanima oz. več kot ljudje trpijo več uživajo, ker s tem služijo - golazen!!

  • Pepe007 19:37 01.januar 2014.

    Precenjuješ jih...