Šport > Moto športi
397 ogledov

Svetovni prvak prosi za pomoč

tito rabat EPA
Svetovni prvak v motociklizmu v razredu moto2 iz leta 2014 Španec Tito Rabat je ostal brez motocikla, s katerim si je priboril lovoriko. Ekipa Marc VDS je danes sporočila, da so motocikel ukradli v Belgiji.

Motor so iz prostorov v kraju Gosselies blizu Charleroija, kjer ima ekipa sedež, ukradli danes zgodaj zjutraj.

Motor je bil razstavljen v vhodnem prostoru podjetja, da so se lahko obiskovalci in navijači ob njem slikali. Posnetki varnostnih kamer so razkrili, da so zjutraj v prostor vdrli štirje zamaskirani neznanci in motor strpali v bel kombi, za katerega se je pozneje izkazalo, da je bil prav tako ukraden.

"Pomagajte, da dobimo motor spet nazaj. Veliko nam pomeni, tako meni osebno kot ekipi. Če kaj veste, nas obvestite," je Rabat na družbene, omrežju Twitter prosil vse, ki bi karkoli vedeli o tem, kje bi se lahko nahajal njegov motocikel.

Tudi na spletni strani moštva so objavili več fotografij motocikla v barvah ekipe iz leta 2014 in z Rabatovo številko 53 ter zaprosili za pomoč pri iskanju.

Rabat od leta 2016 sicer nastopa v najmočnejšem razredu motoGP.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.