Šport > Moto športi
3475 ogledov

Teniški as doživel hudo nesrečo na reliju

David Nalbandian Epa
Nova nesreča za nekdanjega teniškega zvezdnika.

David Nalbandian, ki je leta 2006 zabeležil celo tretje mesto na ATP računalniški lestvici, se je po koncu teniške kariere posvetil dirkanju, na reliju v domači Argentini pa je znova doživel na pogled zelo hudo nesrečo. Tokrat jo je skupil na reliju v okolici Entre Riosa. Izgubil je kontrolo nad svojim Chevrolet Onixom, ki je po prevračanju sicer pristal na kolesih. Na srečo jo je 36-letni Nalbandian odnesel brez poškodb.

"Izgledalo je grozno. Ljudje zdravniške službe so pohiteli k njegovemu avtu, da bi mu priskočili na pomoč, a čez nekaj trenutkov je sam izstopil iz avta, bil je popolnoma nepoškodovan. Malce se je opotekal, a mislim, da le zaradi stresa," je za argentinske medije dejal očividec Carlos Nosalivish. 

To ni bila prva nesreča za nekdanjega teniškega asa. Pred dvema letoma je namreč svoj avtomobil razbil prav tako na reliju Entre Rios, do nesreče je prišlo na skoraj istem mestu. Nalbandian je teniško kariero sicer zaključil leta 2013, zelo hitro pa sedel v reli dirkalnik. Trenutno je sedmi v argentinskem prvenstvu.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.