Šport > Moto športi
38 ogledov

Vettel in Webber zaplesala Gangham Style s PSY

vettel webber gangham style Youtube
Po nedeljski dirki formule 1 za VN Južne Koreje sta prvo in drugouvrščeni, dirkača Red Bulla Sebastian Vettel in Mark Webber, zaplesala z novopečenim zvezdnikom aktualne glasbene scene, korejskim raperjem Psyjem, izvajalcem svetovne uspešnice Gangham Style, ki je na dirki tudi vihtel ciljno zastavo ...

Raper PSY, katerega uspešnico Gangham Style si je samo na Youtubu ogledalo že več kot 470 milijonov uporabnikov, je v nedeljo na cilju dirke za VN Južne Koreje vihtel karirasto črno-belo zastavo, mimo katere je prvi zapeljal Nemec Sebastian Vettel, drugi pa njegov moštveni kolega pri Red Bullu, Avstralec Mark Webber.

S to zmago je Vettel prevzel tudi vodstvo v skupnem seštevku pred Špancem Fernandom Alonsom v Ferrariju in je imel tako še razlog več, da je po dirki tudi zaplesal nekaj korakov, ki v zadnjih tednih sestavljajo najbolj pogosto posnemano plesno koreografijo - Gangham Style. Plesne sposobnosti obeh dirkačev si lahko pogledate v videu.

Gangham je sicer soseska v južnokorejski prestolnici Seul, ki je neke vrste elitni predel mesta, kjer prebivajo pretežno višji socialni sloji prebivalstva in posledično je to dom "visoke" kulture in kraj, kjer se ustvarjajo modni trendi. Pesem je pravzaprav parodija na življenski slog, ki prrevladuje v Ganghamu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.