Šport
66 ogledov

Murić zaradi poškodbe odsoten 20 dni

Krka, Partizan, Edo Murić ABA
Slovenski reprezentant Edo Murić bo moral počivati okoli tri tedne. Skupil jo je v dvoboju z Jako Blažičem.

Partizan je v nedeljo s 67:76 izgubil s Crveno zvezdo, Edo Murić pa je moral tekmo zaradi poškodbe zapustiti že v drugi četrtini. 

"V dvoboju z Jako Blažičem je prišlo do kontakta, povlekel je Eda in prišlo je do izpahnjenega ramena. Po prvih ocenah bo odsoten okoli 20 dni, a natančneje se bo vedelo po opravljeni magnetni resonanci. Na srečo tetive in mišice niso poškodovane," je za agencijo Beta dejal trener črno-belih Duško Vujošević

Murić je v tej sezoni v povprečju dosegal 11,9 točk, 3,6 skokov in 2,4 asistence v ABA ligi, v EuroCupu pa 14 točk, 4,1 skoka in 2,4 podaje. Navijači Partizana se sicer ob Murićevi poškodbi lahko tolažijo z vrnitvijo Aleksandra Pavlovića, ki se je le odločil za sklenitev sodelovanja s črno-belimi. Enaintridesetletni košarkar je večino sboje kariere sicer prebil v ligi NBA, kjer je branil barve klubov Utah, Cleveland, Minnesota, Dallas, New orleans, Boston in Portland.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice