Šport
646 ogledov

Na bizaren način ostal brez poročnega prstana

Andy Murray Epa
Nekdanji prvi teniški igralec sveta se je pred prvim dvobojem na mastersu v Indian Wellsu doma znašel v težavah.

Škotskemu teniškemu igralcu Andyju Murrayu so po treningu ukradli teniške copate, ki jih je pustil pod najetim avtomobilom pred hotelom, da bi se čez noč prezračili. Težava pa je v tem, da Murray svoj poročni prstan vedno pripne na vezalke.

Kot je zmagovalec treh turnirjev za veliki slam sporočil prek Instagrama, se je zjutraj vrnil, vendar športnih copat ni bilo nikjer več. Prav tako tudi ne prstana.

Alexander Zverev Hude obtožbe Šport "Končno ... To se je vleklo predolgo!"

"Lepo bi bilo, če bi to delili in mi pomagali najti poročni prstan," je 34-letni zvezdnik v kratkem videoposnetku, objavljenem na Instagramu, zaprosil za pomoč.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Murray (@andymurray)

Pojasnil je, da ko se je po večerji vrnil v hotel, avto ni "dišal najlepše". "Notri sem namreč pustil teniške copate, bilo pa je 39 stopinj Celzija in bili so zelo vlažni. Odločil sem se, da jih moram malo prezračiti," je prek Instagrama pojasnil Murray.

"Ker nimam balkona v hotelski sobi, sem jih pustil pod avtomobilom. Vendar jih zjutraj ni bilo več tam. Tako sem si moral kupiti nove, kar ni konec sveta. Ko sem se pripravljal na trening, pa me je fizioterapevt opomnil na poročni prstan. Najbrž mi ni treba pojasnjevati, da sem doma v velikih težavah," je dejal Škot v prošnji za pomoč pri iskanju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.