Šport
54 ogledov

Na letu za Bruselj tudi Đokovićev mlajši brat

Bruselj, manjše letališče, Đorđe Đoković Reševalni pas/Twitter
V Belgiji je ob terorističnem napadu obtičal tudi Đorđe Đoković.

Đorđe Đoković, mlajši brat prvega teniškega igralca sveta Novaka Đokovića, se je znašel med ljudmi, ki jih je na letališču v Bruslju presenetil teroristični napad. Njegov let so v zadnjem trenutku preusmerili na bližnje letališče.

"Začeli smo se že spuščati na letališče, ko so nas preusmerili zaradi eksplozije," je na twitterju zapisal Đorđe Đoković, ki je prav tako kot Nole teniški igralec, kasneje pa je dodal še nekaj zapisov, ki kažejo na trenutno stanje v belgijskem glavnem mestu. "Mesto je povsem zaprto, promet je ustavljen. Vzeli smo svojo prtljago in zdaj čakamo na naslednje informacije," je še tvitnil mladi Srb.

Nekdanji košarkar ranjen

Precej slabše pa jo je odnesel nekdanji belgijski košarkarski reprezentant Sebastien Bellin, ki jo je grdo skupil ob eksploziji na letališču. Precej več sreče je imela košarkarska ekipa Antwerp Giants, ki je potovala v Italijo, kjer jo čaka dvoboj z Varesejem. na apeninski polotok os odleteli le 15 minut pred napadom.

Na letališču se je v času bombnega napada nahajal tudi član nogometnega kluba Norwich City Dieumerci Mbokani, ki pa ni bil ranjen. "Lahko potrdimo, da se je Mbokani ob eksploziji nahajal na letališču Zaventem. Igralec ni poškodovan, a je pretresen zaradi napada. Smo v stiku z igralcem, ki se je vrnil domov v krog svoje družine. Pri Norwich Cityju smo z mislimi pri žrtvah in sorodnikih strahotnega napada v Belgiji," so zapisali pri angleškem klubu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.