Šport
23 ogledov

Na Twitterju žaloval za Mandelo

rafael nadal Reuers
Španec Rafael Nadal je na Twitterju izrekel sožalje ob smrti Nelsona Mandele, nato pa ugotovil, da je storil napako, in se za objavo opravičil. Južnoafriški politik in revolucionar je v bolnišnici zaradi okužbe pljuč, njegovo stanje pa je resno, a stabilno.

Rafael Nadal si je po zmagi na odprtem prvenstvu Francije privoščil hudo napako, ki jo je videlo vseh 4,5 milijona njegovih sledilcev na socialnem omrežju Twitter. ''Danes smo izgubili enega izmed najpomembnejših ljudi na svetu. Počivaj v miru, Nelson Mandela,'' je zapisal Španec.

Napačne informacije o zdravstvenem stanju nekdanjega predsednika Južne Afrike so se pojavile na lažnem profilu novinarja televizijske hiše CNN. Nadalova objava, ki je dosegla 3.000 delitev, je naletela na buren odziv, Španec pa je hitro spoznal svojo napako in se opravičil. ''Dobil sem napačno informacijo in za zdaj nas Nelson Mandela ni zapustil. Upam, da bo z nami še dolgo časa, njegova dejanja bodo za vedno,'' je približno pol ure po napaki zapisal Nadal.

rafael nadal tvit | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

 

 

 

 

 

rafael nadal tvit | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.