Šport
29 ogledov

Nadal ni okleval s čestitkami Gasolu

Rafael Nadal OP Francije finale EPA
Vedno vljudni Rafael Nadal je kljub razočaranju, ker zaradi poškodbe v Londonu ne bo nosil španske zastave, čestital svojemu dobremu prijatelju Pauu Gasolu. Košarkarja Los Angeles Lakersov je doletela čast, da na otvoritveni slovesnosti zamenja španskega rojaka.

Poročali smo že, da dobitnik zlate olimpijske medalje iz Pekinga 2008 svojega odličja v Londonu ne bo mogel braniti, saj so ga ponovno izdala kolena. Španec tako ne bo potoval v angleško prestolnico, saj so mu zdravniki svetovali vsaj štirinajst dni počitka, preden ponovno začne aktivno trenirati na igrišču. Nedvomno bo proste dni na sončni Majorki, od koder prihaja Nadal, izkoristil za oddih od naporne sezone in se predajal poletnim užitkom.

Rafael Nadal Pau Gasol OP Francije finale | Avtor: EPA EPA
Nadal nikakor ni okleval s čestitkami Pauu Gasolu, s katerim sta tudi zasebno dobra prijatelja. Zvezdnik lige NBA si je ogledal finale letošnjega Roland Garrosa, kjer je bodril svojega španskega kolega in mu na koncu namenil prijateljski objem. Gasol si je več obračunov Rafaela Nadala ogledal tudi pred štirimi leti na olimpijskih igrah v Pekingu. Tretji igralec sveta in zmagovalec enajstih turnirjev za grand slam je na twitterju zapisal: ''Čestitam. Zelo sem vesel, da boš ti zastavonoša. Ti si merilo in zgled za vse. Želim ti vse najboljše in uživaj, zaslužiš si.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.