Šport
1589 ogledov

Nadal o Đokoviću: "Če zdravniki svetujejo cepljenje, zakaj bi bil proti?"

Rafael Nadal Abu Dabi Epa
Španski zvezdnik ima do cepljenja proti covidu-19 popolnoma drugačen pristop kot njegov srbski kolega.

Rafael Nadal se je po avgustu vrnil na teniška igrišča in odigral šele svoj tretji dvoboj v zadnjih šestih mesecih. Na ekshibicijskem turnirju v Abu Dabiju ga je porazil Škot Andy Murray s 6:3, 7:5.

"Mnogo stvari sem opravil dobro, so pa zadeve, ki jih bo po tako dolgem času seveda treba popraviti. Nekatere zadeve se s tekmami vrnejo same," je po prvem obračunu z Murrayjem ocenil Nadal, ki je s pravimi treningi začel šele pred nekaj dnevi.

Zvezdnik z Mallorce se pripravlja na nastop na prihajajočem OP Avstralije. Tam bodo lahko nastopili le cepljeni igralci in Nadal, v nasprotju z Novakom Đokovićem, zadržkov nima.

"Nisem zagovornik ali nasprotnik cepljenja proti covidu-19, ampak samo sledim tistim, katerih poklic je skrb za zdravje," je dejal Nadal.

OP Avstralije Melbourne Kaj pa Đoković? Šport Tu je prvi veliki teniški as, ki je zaradi cepljenja zavrnil OP Avstralije

"Ne pretvarjam se, da vem več od zdravnikov. Če ljudje, ki poznajo situacijo, pravijo, da je cepljenje priporočljivo, zakaj bi jim nasprotoval," je dodal 35-letni Španec.

Nadal je v svoji karieri 20 naslovov na turnirjuh za grand slam. V Melbournu je slavil le enkrat, to mu je uspelo leta 2009.

Komentarjev 3
  • tomaz696 02:25 21.december 2021.

    Ljudje nimamo zavesti imamo samo privid,clovek je masina..

  • Avatar Syn
    Syn 08:30 18.december 2021.

    Nadalu še očitno ogromno manjka. In ne samo v tenisu.

  • suineg7878 07:24 18.december 2021.

    "Nisem zagovornik ali nasprotnik cepljenja proti covidu-19, ampak samo sledim tistim, katerih poklic je skrb za zdravje," je dejal Nadal." S tem stavkom je Nadal povedal vse, kar je potrebno vedeti o trenutnem stanju zavesti pri ljudeh... SLEPO SLEDENJE CREDI, ...prikaži več KI DRVI V PROPAD! Beeeee!