Šport
27 ogledov

Najlepša Slovenka je Tina Maze

Športnik leta 2010 Benjamin Kovač
Najboljša slovenska alpska smučarka Tina Maze je po izboru obiskovalcev portala Planet Siol.net postala najlepša Slovenka 2011.

Tina Maze je zmagala za dobrih trideset glasov in s tem ugnala drugouvrščeno Niko Kljun. Tretja je bila Lili Žagar, na četrto in peto mesto sta se uvrstili Maja Keuc in Katarina Čas.

Simpatične Črnjanke lepota nikoli ni ovirala, se je ob razglasitvi rezultatov za Planet Siol.net izrazila Mazejeva: "Menim, da je vedno plus pri tem, kar počnemo." Lepota ji predstavlja predvsem dodatno motivacijo. "Biti uspešen in lep je čudovita, a hkrati odgovorna kombinacija. Lepoto so mi podarili starši, osebnost se gradi celo življenje. Nisem oseba, ki bi se zadovoljila le z lepoto in neumnimi dejanji. Naučila sem se, da te le trdo delo pripelje do uspeha," je še povedala Mazejeva.

Glasovanje za najlepšo Slovenko 2011 je potekalo od 18. novembra do 15. decembra. Oddanih je bilo 18.913 glasov. Uredništvo Planet Siol.net je izbralo deseterico tistih, ki so v letu, ki se počasi izteka, najbolj navdušile. Tako s svojo lepoto, "seksapilom" in z zapeljivostjo kot z uspehi, ki so jih žele vsaka na svojem področju. Obiskovalci omenjenega medija so svojo lepotico izbrali med Majo Keuc, Tino Maze, Niko Kljun, Katarino Čas, Špelo Grošelj, Lili Žagar, Severo Gjurin, Valerijo Kelavo, Kim Lekše in Laro Bohinc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.