Šport
27 ogledov

Navijači Jesenic: "Upravi bomo podkurili"

Acroni Jesenice - Tilia Olimpija Boštjan Tacol
Po obtožbah upravnega odbora Acronija Jesenic glede dela navijačev kluba, ki je na tekmi državnega prvenstva izpostavil napis Upravni odbor v zapor, so se odzvali tudi predstavniki navijačev.

"Če ste spremljali njihovo zgodovino, niso krivi niti za eno stvar. Vselej prelagajo odgovornost na druge, kar je dovolj žalostno. Brez dvoma jim bomo naslednjo tekmo podkurili. Prvo tertjino bomo pustili, naj navija Baška grapa, da bomo videli, kakšno je vzdušje. V naslednjih dveh pa bomo navijali do konca,“ o upravi menijo jeseniški navijači Red Steelers: "Zdaj je težko sploh prepričati ljudi, da bi prišli na hokej. Dokler bo ta uprava, nočejo hoditi. Tudi takšni, ki so hodili 30 let.“

"Ni bilo revizije, ne vidi se, kako uprava dela,“ ugotavljajo, prepričani, da bi klub lahko našel pokrovitelje: "V ozadju so ljudje, ampak zdajšnji vodilni nočejo ljudi v upravni odbor. Sponzorje bi, v upravni odbor pa jih ne bi sprejeli.“ Bojda naj bi Slavko Kanalec, nekdanji predsednik, še vedno sodeloval pri delovanju kluba. Upravni odbor Jesenic sicer sestavljajo Tom Mencinger, Marko Škoberne, Robert Markič, Iztok Klančnik, Dimitrij Marjanovič, Tedo Djekanovič in Dejan Balmazovič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.