Šport
22 ogledov

Navijaško druženje do dveh zjutraj

navijači Slovenija Francija evropsko prvenstvo do 20 let Anže Petkovšek
Prireditelji letošnjega EuroBasketa so danes predstavili delovanje navijaških središč v času prireditve.

Prireditelji letošnjega evropskega prvenstva v košarki so danes skupaj s skupino Laško in Valom 202 predstavili delovanje navijaških središč v času EuroBasketa. Med 4. in 22. septembrom se bodo lahko navijači v Celju, Kopru, Ljubljani in na Jesenicah družno veselili tudi brez vstopnic, torej zunaj dvoran.

Navijaška središča v Celju na Krekovem trgu, na Jesenicah pri Stari Savi, v Kopru na Ukmarjevem trgu in v Ljubljani pri Stožicah bodo navijačem poleg ugodne cene pijač, za brezalkoholne bo treba odšteti 1,7 evra, za pivo pa med 2 in 2,5 evra, zagotovili tudi ogled tekem na velikih ekranih in številne glasbene nastope. Na voljo bo tudi hrana, promocijske in nagradne igre, veliko zanimanja pa bodo bržkone poželi tudi koncerti priznanih skupin Big Foot Mama, Modrijani, Mi2, Tabu, Neda Ukraden, Nude, Kingston in številnih drugih.

"Za navijače bo poskrbljeno"

Vsa navijaška središča bodo imela zagotovljeno varnostno službo, pomagala bo tudi policija. Prireditelji se za zdaj še dogovarjajo, do kdaj bodo navijaška središča smela obratovati, saj je to odvisno od posameznih mest, glede na to, da se bodo zadnje tekme končevale tja proti polnoči, pa gre po besedah vodje navijaških središč Aleša Antauerja pričakovati dogajanje tudi do druge ure zjutraj.

"Na letošnjem EuroBasketu bo za navijače zgledno poskrbljeno, saj so lokalne občine skupaj z radijsko postajo Val 202 poskrbele za raznovrsten program, ki bo navdušil staro in mlado. Želja je, da v navijaških središčih ne bi bili prisotni zgolj košarkarski navdušenci, pač pa tudi vsi drugi, ki bodo imeli na voljo bogat zabaven program. Poleg mnogih glasbenikov bodo v Celju za atrakcijo poskrbeli tudi člani skupine Dunking Devils z zabijanjem v koš. Koper pripravlja tematske večere, v Stožicah bodo na ogled nastopi komikov. V navijaške cone bodo vabljeni tudi tisti brez vstopnic za ogled tekem," je na predstavitvi dejal Antauer.

Radijci bodo povezovali

Skupina Laško je k sodelovanju pristopila z ugodno ceno pijač, medtem ko bo Val 202 zagotovil povezovalce prireditev in skrbel za zabavni program vključno z nastopi glasbenih skupin. Radijski program bo vsak dan trajal med 16. in 24. uro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.