Šport
25 ogledov

Ne za stave, Buffon plačal za rolexe

buffon italijanska reprezentanca EPA
Odvetnik Gianluigija Buffona, ki je osumljen igranja v nelegalnih stavnicah, zanika, da bi se ikona Juventusa ukvarjala s to nečedno dejavnostjo. Pravi, da je bilo eno nakazilo v stavnico v Parmi namenjeno plačilu 20 ur znamke Rolex. Italija visoko izgubila z Rusi.

Marco Valerio Corini, odvetnik Gigija Buffona, pravi, da ni nikakršnih dokazov, da bi kapetan italijanske reprezentance sodeloval pri kakršnih koli stavah, kar strogo prepoveduje italijanska nogometna zveza."Ena najbolj pomenljivih bančnih transakcij, ki sega v september 2010, je bila namenjena plačilu 20 rolexov," je dejal odvetnik in pojasnil: "Lahko dokažemo, da nobeno nakazilo ni bilo povezano s stavami. Gre za gospodarska nakazila osebam, od katerih ena vodi tudi stavnico."

"Želel bi si govoriti le o nogometu, ampak po tem, kar se je zgodilo, je težko govoriti o čem drugem. Kar se tiče nogometašev, ponavljam, da vpleteni ne bodo šli na Euro. Če želimo pozneje začeti križanja, bomo začeli. Kako je z Buffonom? Vprašajte njega. Je izjemno močna osebnost in lahko skrije svoje težke trenutke, ampak tudi nekomu, kot je on, je v takšnih trenutkih težko. Tudi najmočnejši so lahko zelo občutljivi," je o svojem kapetanu dejal selektor Cesare Prandelli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.