Šport
5015 ogledov

Nenavaden prizor na mreži: "Mi nimaš nič za povedati?"

Wawrinka Rune Print Screen
Mladi danski tenisač očitno še vedno kuha zamero do Stana Wawrinke.

Stan Wawrinka je v tretjem krogu mastersa v Indian Wellsu po hudem boju s 6:2, 6:7(5), 7:5 izločil 19-letnega Holgerja Runeja in se mu tako oddolžil za boleč poraz na lanskem turnirju serije 1000 v Parizu. 

Izkušeni švicarski veteran na tistem dvoboju v francoski prestolnici ni bil zadovoljen s obnašanjem mladega tekmeca, kateremu je na mreži svetoval, naj se v prihodnje raje vzdrži čustevnih izpadov, saj si bo v nasprotnem primeru pridobil status razvajenega otročaja.

"Moj nasvet tebi bi bil, da se prenehaj obnašati kot majhen otrok," mu je ob lanskem porazu v Parizu dejal 37-letni Wawrinka, nekoč eden najboljših igralcev na svetu in zmagovalec treh turnirjev za grand slam.

Rune teh besed ni pozabil, kar se je pokazalo po koncu obračuna v puščavskem Indian Wellsu, kjer Danec ni osvojil zadnje točke, je pa zato imel vsaj zadnjo besedo.

"Mi nimaš tokrat nič za povedati? Mi nimaš nič za povedati?" je Wawrinko presenetil Rune. "Kaj bi rad, da rečem?" se je čudil Švicar. Rune mu je nekaj odgovoril, a so bile njegove besede žal nerazločne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.