Šport
4568 ogledov

Nepričakovano umrl rokoborec, njegova zadnja objava dobila srhljiv podton

Adrian McCallum Reševalni pas/Twitter
Britansko športno javnost je pretresla nepričakovana smrt znanega rokoborca.

V sredo je umrl škotski rokoborec Adrian McCallum, aktualni svetovni prvak v težki kategoriji tekmovanja ICW. McCallum je bil star 36 let, vzrok njegove smrti pa še ni znan.

emiliano sala Kaj se je dogajalo? Šport Nova razkritja v primeru tragične smrti argentinskega nogometaša

Britansko javnost je McCallumovao slovo, ki je prišlo nepričakovano, dodatno pretreslo zaradi "čivka", ki ga je Škot v svet poslal približno 36 ur pred smrtjo.

"Nekega dne boš pojedel svoj zadnji obrok, povohal zadnjo rožo, zadnjič objel prijatelja. Morda ne boš vedel, da je zadnjič, zato moraš delati vse, kar ljubiš, s strastjo," je na Twitterju zapisal McCallum, gre pa za citat iz filma Afterlife.

Predhodne objave McCalluma, poznanega pod vzdevkov "Levjesrčni", niso kazale na to, da bi se borec poslavljal od življenja. V njih je moč razbrati veselo pričakovanje prihodnjih dogodkov, predvsem dvobojev s konkurenti.

McCallum je poleg nastopov v seriji ICW svoje veščine kazal še v WWE in TNA, bil pa je eden bolj prepoznavnih britanskih rokoborcev. Njegovi kolegi in kolegice so se mu poklonili na družbenih omrežjih.

sveča Tragedija Šport Mladi kolesar umrl tik pred pregledom srca

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.