Šport > Nogomet
24 ogledov

100 tisoč evrov kazni, ker je odprl pivo

Domagoja Vida EPA
Vodstvo Dinama iz Zagreba je igralca Domagoja Vido zaradi neprimernega obnašanja na poti proti Vrsarju kaznovala s 100 tisoč evri globe. Vida si je kazen prislužil, ker je na avtobusu pred očmi trenerja in soigralcev odprl pivo.

Trener Ante Čačić je sicer nogometaša vrgel iz avtobusa že na Vukovarski ulici, le nekaj kilometrov stran od maksimirskega stadiona. Nogometaš Dinama je tako bržkone popil svoje najdražje pivo v življenju.

To je že peti "disciplinski" prekršek nogometašev Dinama v zadnjem mesecu dni. Najprej je imelo klubsko vodstvo težave s Sammirjem zaradi njegovih nočnih obiskov lokalov in diskotek – prislužil si je tudi 270 tisoč evrov kazni –, nato pa je iz prve ekipe vrglo še Nikolo Pokrivača, Jerka Leka in Arijana Ademija.

Pokrivač je na hladnem zaradi nočnega izhoda na Krku, ko mu je policija odvzela vozniško dovoljenje, ker ni želel opraviti testa alkoholiziranosti. Leka ni v udarni enajsterici, ker po besedah klubskega vodstva "ni dovolj željan uspeha", medtem ko je Ademi izgubil mesto v ekipi, ker je pokazal nezadovoljstvo, ko je bila na tekmi proti Istri v Pulju zamenjan. Ademija je sicer pozneje klubsko vodstvo "pomilostilo".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.