Šport > Nogomet
20 ogledov

57.000 navijačev na treningu Reala

trening real superpokal ronaldo
1/9
EPA
Trener Reala José Mourinho je na tiskovni konferenci pred prvo tekmo španskega superpokala (danes ob 22:00) med Realom in Barcelono znova odgovarjal v svojem slogu. Enormen obisk Realovega treninga pred prvo superpokalno tekmo.

Na vprašanje, ali bo v letošnji sezoni na terenu bolj molčeč kot v prejšnji sezoni, ko je bil kar nekajkrat izključen, je samooklicani The Special One odgovoril: "Mene nihče ne utiša." No, očitno je Portugalec pozabil na lanske tiskovne konference ob koncu sezone, ko je molčal, namesto njega pa je novinarjem odgovarjal Aitor Karanka, njegov pomočnik. Na vprašanje, ali je trenutno moštvo Barcelone najboljša ekipa v zgodovini nogometa in ali je pravilno načrtovala svojo pripravo na sezono, pa je Mou odvrnil: "O Barceloni nimam kaj govoriti. Govorim lahko le o svoji ekipi: opravili smo 26 treningov in odigrali sedem prijateljskih obračunov. Naredili smo začrtano delo."

Mourinho, ki je novinarjem zatrdil, da je branilec Sergio Ramos okreval po poškodbi in da bo Španec v nedeljo na tekmi v Madridu zaigral, je španski superpokal označil kot najpomembnejši turnir poletja, a za najmanj pomemben turnir sezone. "To je poglavje zase in nima opraviti ničesar s tem, kar se bo dogajalo skozi sezono. Z Interjem smo izgubili superpokal, nato pa osvojili trojčka." je pojme razjasnil trener madridskega Reala. V letošnji sezoni si želi predvsem manj poškodb. "V prejšnji sezoni smo zaradi poškodbe Gonzala Higuaina pozimi morali na trg, saj klub šest oziroma osem mesecev ne more igrati zgolj z enim napadalcem. Letos smo dobro opravili svoje poletno delo, klop je kratka, toda imamo igralce Castille (druge ekipe Reala, op. p.), ki so letos veliko bolj zreli. Upam na nekaj sreče in na čim manj resnih poškodb," je pripomnil nekdanji trener Interja, Chelseaja in Porta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice