Šport > Nogomet
29 ogledov

Ačimović vrnil udarec Zahoviču

Olimpija Maribor ačimović Saša Despot
Športni direktor Maribora Zlatko Zahovič je po prvem prvenstvenem večnem derbiju v Stožicah besnel nad sodniki in gledalci, njegov kolega na ljubljanski strani Mile Ačimović mu ni ostal dolžan.

"Na takšno sojenje Mateja Juga smo že navajeni. Spomnimo se tekme Interblock – Maribor, pa tekme Superpokala proti Domžalam ... Enostavno nam ni bilo dovoljeno zmagati. Tu so neka nova pravila, ljubljanska pravila. Pa tudi to, kar so si dovolili domači navijači, da so zmerjali družino Željka Filipovića, to je sramota za človeški rod, sramota za Ljubljančane. To je katastrofa. V Ljubljani mora očitno vedno biti farsa. Smo evroligaši, če se vse izteče po sreči, gremo v Ligo prvakov. Kaj moramo še storiti, da nas bodo spoštovali?" je po koncu derbija v Stožicah besnel prvi kadrovnik Maribora, Zlatko Zahovič.

Ljubljanski tabor mu ni ostal dolžan. Športni direktor Olimpije Mile Ačimović, nekdanji reprezentančni soigralec Zahoviča, mu je odgovoril prek uradne spletne strani edinega ljubljanskega prvoligaša. "Za predstavo na derbiju lahko fantom samo čestitamo, žal je manjkala ključna pika na i. To je Olimpija, ki verjamem, da jo želijo gledati naši navijači in vsi Ljubljančani in takšno želim gledati tudi sam. Ljudje so lahko videli to, kar v klubu vemo že ves čas. Olimpija ima ogromen igralski potencial, ki ga želimo in moramo na pravilen način razvijati. To so fantje, ki kažejo, zakaj zadovoljujejo naše visoke kriterije izbiranja igralcev, vse pa jim bi bilo lažje ob čim izdatnejši pomoči navijačev," je Ačimović sprva pohvalil igralce in navijače, nato pa ustrelil strupeno puščico: "Derbi je bil spet lep dogodek, nekateri pa bodo žal vedno poskušali svoje slabosti skrivati za teorijami zarote. Razpravljati o sodnikih, potem ko tokratni nasprotnik v Stožicah ni niti enkrat streljal na gol, bi bilo smešno."

Komentarjev 14
  • pesjan 17:30 13.avgust 2012.

    ZZ in Mamić sta si enaka vse so drugi krivi samo ta Velikana dobre kapljice Ne ?zdaj pa naj pokažeta kdo bo CAR v naslednjih dveh tekmah ? - POČAKAJMO-

  • allstarr111 16:55 13.avgust 2012.

    Mah kaj se eni razburjajo, sej jim je Mile lepo povedal, enkrat niso strelal na gol v celi tekmi, kaj me tle sodnik veze, ajde da bi sodnik spregledal napako ko je bil kakšen igralec pred golom pa ge je ...prikaži več kdo pofavlal bi še zastopil tko pa niti blizu niso prišli.

  • Zoran Jovanovic 14:28 13.avgust 2012.

    dej ne zezite se k nam bo zaho kupu šmarno goro pa ne bomo mogli gor ;)